congrescentrum Amsterdam Kan voor iedereen leuk zijn


Kom jouw daar zeker ook niet uit? Regio jouw oproep op ons prikbord. Dan krijg je verschillende offertes betreffende beschikbare conferentiecentra toegestuurd. Heb je het liefst een verzoek op maat? Neem vervolgens aanraking op betreffende het organisatiebureau via de uitgebreide contactpagina. 

Dit is aangenaam slenteren langs de antieke grachtenpanden, aan De Dam en door een ‘negen straatjes’: ons must vanwege liefhebbers aangaande designer boetieks, kunstgaleries, vintage-winkels en trendy lunchrooms. Dit Amsterdamse uitgaansleven is legendarisch.

We hebben Woudschoten beleefd zodra een prettige locatie wegens onze bijeenkomsten. Dit bevindt zich in ons schitterende omgeving en bezit geweldige zalen met al die faciliteiten die benodigd zijn.

De 6 boardrooms voldoen met al uw wensen voor zakelijke presentaties, board-meetings en private dinings. De zaal beschikt aan luxe stoelen, een televisiescherm teneinde te presenteren en faciliteiten vanwege vid...

Hiernaast vind jouw de populairste bestemmingen ieder land. Zit jouw keuze daar ook niet bij? Bezoek dan vlug alle topbestemmingen voor een weekendje straat, herberg koopjes, hotelarrangementen en last minute hotels.

Parkeergelegenheid bevindt zichzelf behalve dit pand. Op loopafstand zijn er onbetaald parkeermogelijkheden. Een locatie beschikt aan enkele boardrooms en plenaire zaal waarbij 25 mensen in u-v...

In overeenstemming met Postilliondirecteur Erik-Jan Ginjaar dien een MICE-branche Amsterdam nog herontdekken waar het evenementen tussen een 800 en 1000 klanten betreft. “Amsterdam kan zijn een belangrijkste congresstad aangaande het land, maar juist in het middensegment kan zijn daar ons gebrek aan faciliteiten. Er zijn in Amsterdam wel hotels ofwel plekken welke evenementen vanwege driehonderd en mogelijkerwijs vijfhonderd mensen kunnen herbergen, doch nauwelijks achthonderd ofwel duizend, waarvoor RAI en Maritim vannacht alweer te groot zijn.

Wilt u dan ook behulpzame feiten aan een opties teneinde te vergaderen, de vergaderarrangementen of overnachtingsmogelijkheden bij Drakenburg dan kunt u dan ook aanraking betreffende het opnemen. 

Zal u dan ook ons dagje tot Amsterdam of bezit u dan ook een zakelijke afspraak in de omgeving? Parkeer vervolgens overdekt en lucratief in onze parkeergarages.

Doe een locatieaanvraag of klik op meteen geholpen geraken. Vanwege jouw dit beseft heb jij een toplocatie geregeld vanwege jouw evenement vanwege een scherpste verkoopprijs.

Het hier totale concept over het herberg, het eethuisje en een inrichting zijn geïnspireerd door Dutch vormgeving, hetgeen resulteert in een speciale locatie daar waar verscheidene lieden en ideeen sa...

Perfect met 1931 Congrescentrum is dat een ruimtes allen gelijkvloers bestaan en grenzen met de centrale Foyer, het hart met 1931. Boven, daar waar in vroegere tijden een marktmeester woonde en waar kamers werden verhuurd met Bossche studenten, bevinden zichzelf nu de Lakenvelders vergaderruimtes.

Een eventmanager die het leukste evenement bedenkt vanwege een andere vestiging, krijgt over Postillion niet louter een beschikking aan het zalencentrum, doch verder 30.000 euro mee om het te regelen.

Gaarne ontvang ik verder behulpzame feiten over locatie aanbiedingen, je geef hierbij toestemming vanwege gebruik met bovenstaand email adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *